Back to Top

Ontwerp, muziek en engineering. Het internet der dingen, intelligent huis, hydrocultuur en alarmsystemen. Innovatieve, interactieve projecten en nog veel meer.

De BECREO kit is ontworpen om docenten een set hulpmiddelen te bieden waarmee ze interesse in codering en elektronica kunnen opbouwen en hun studenten kunnen helpen. Studenten kunnen uren besteden aan het maken en leren. Zodra ze de basis hebben geleerd …

De BECREO kit is een modulair leerplatform dat de basisprincipes van codering, elektronica, mechatronica en robotica aan kinderen introduceert. De omgeving bestaat uit een reeks elektronische, programmeerbare modules en een app met een uitgebreide cursus van lessen en uitdagingen op geleidelijk toenemende moeilijkheidsgraad. BECREO biedt uren werk, spelen en studeren, variërend van basislessen tot geavanceerde robotica-projecten.

Elementen van de BECREO Kit

Toegewijde visuele programmeertoepassing met geïntegreerde lesscenario’s.

Het Arduino Uno systeem

De ATmega328 microcontroller is het hart van het Arduino Uno systeem, dat u in de BECREO kit vindt. Deze microcontroller “begrijpt” de zelf geschreven code en geeft de commando’s door aan de apparaten. Denk hierbij aan het in- of uitschakelen van iets, het instellen van de rotatiesnelheid, de kleur, het geluid en het lezen van gegevens van de sensoren.

Systeemvereisten

Voor het gebruik van de BECREO kit heb je een Windows apparaat nodig (2in1, laptop of pc).

Minimale systeemvereisten:

Windows 7/8/10, 1 GHz-processor, 1 GB RAM, 1 GB vrije schijfruimte, USB-poort.