Back to Top

Scottie Go! Starter

Scottie Go! Starter is de mini-versie van Scottie Go! Edu. Het werkt exact hetzelfde, maar bevat geen spelbord en alleen de tegels die nodig zijn voor het voltooien van de eerste 12 opdrachten.

Met de Starter versie kunt u dus eerst even uitproberen of uw kind het spel leuk vindt, voordat u besluit om het grote spel aan te schaffen. Als uw kind enthousiast is, vindt u in de doos een kortingsbon die u kunt gebruiken bij de aanschaf van Scottie Go! Edu.

Uiteraard heeft u met Scottie Go! Starter ook toegang tot de gratis app.

Bent u als bedrijf op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan is Scottie Go! Starter wellicht iets voor u.

Scottie Go! Starter is een mini-versie van Scottie Go! Edu , de leukste manier voor kinderen om spelenderwijs te leren programmeren. De Starter versie werkt exact hetzelfde als de Edu versie, maar bevat geen spelbord en alleen de tegels die nodig zijn voor het voltooien van de eerste 12 opdrachten. De Starter versie is op dit moment alleen in het Engels beschikbaar, maar door de duidelijke visuele uitleg in de app zal dit geen problemen opleveren.

Door het kleine formaat kunt u Scottie Go! Starter makkelijk meenemen naar een gesprek met een klant, maar is het ook in te passen in bijvoorbeeld een kerstpakket.

Het is een creatief, innovatief en origineel (relatie)geschenk, waarmee u bij uw relaties ongetwijfeld punten scoort. Bovendien zit er in de doos een kortingsbon, waarmee uw relatie de mogelijkheid heeft om de volledige Scottie Go! Edu versie (in het Nederlands of Engels) met korting aan te schaffen.